امروز خوندم آمریکا ۵۰ میلیارد دلار، امارات ۲۷ میلیارد دلار بودجه برای مقابله با کرونا آزاد کردند. یه ذره فکر کردم، یادم اومد یونیسف سال ۲۰۱۸ اعلام کردهبود که ۳.۱ میلیون کودک هرسال بخاطر فقرغذایی میمیرن. یه حساب سرانگشتی مسخره، میگه میشد با ۲ میلیارد دلار یک سال ۳ میلیون کودک رو روزی دو وعده دبلچیز برگر مکدونالد داد(غذای مضحکیه، اما چون اینو قیمتشو میدونستم گفتم).
من میدونم چقدر کرونا به اقتصاد ضربه زده و کلا مهمه که مهار بشه، اما یکی یه حرف جالبی زد، دلیل اینهمه اهمیت به کرونا اینه که پولدارها رو هم میتونه بکشه، پولدار منظورم چیز رویاییای نیستها، همین من و شما هم تو این دنیا پولدار حساب میشیم، اما الان که نگاه میکنم ۲ میلیارد دلار برای زنده موندن ۳ میلیون کودک تو سال اصلا عددی به حساب نمیاد. یکی باید بیاد بزنه رو شونم بگه پسر! کجای کاری؟ آهنربا هرچقدر که قطب مثبتش قوی تر باشه، بهناچار باید قطبی به هموناندازه قوی اونطرف داشته باشه. دست و پای بیخود نزن.
محاسبات من خیلی سرانگشتی و نادقیق بودن، اما صرفا میخواستم بگم در دنیای زیبامون و در مختصات جذاب زندگیامون، فیلترهای مسخرهای روی گوشامون برای شنیدن حقیقتها گذاشته شده، برای اینکه بیدغدغه تر و مَلوس تر زندگی کنیم :)
درباره این سایت